Salmakeriet

Flikkeids Salmakeri er en liten familiedrevet hestebutikk. Ann Flikkeid startet det hele som salmaker, utdannet på Starum. For øyeblikket er salmakerarbeidet lagt litt på hyllen, og Salmakeriet er i hovedsak en butikk med hesteutstyr. Men Ann kan fortsatt ta i mot bestilling av noe arbeid og eventuelt småreparasjoner av lærutstyr. Tar dessverre ikke i mot saler for omstopp. Ta kontakt for mer informasjon.


Vi har et lite, men godt utvalg av utstyr til både hund, hest og rytter. Vi har og mulighet til å bestille inn varer, mot forhåndsbetaling, i fra www.hansbosport.se og www.dogman.no.

For bestilling av varer ut over varelageret vårt, ta kontakt med oss via kontaktskjemaet for mer informasjon og nærmere avtale om når neste varebestilling/-leveranse vil finne sted.


Varer kan hentes hos Ann på Årnes i Nes i Akershus eller vi kan sende bestillingen direkte til deg. Ved spesielt avtalt kan varer og hentes på Løten dersom det går en bil mellom Årnes og Løten i nærmeste framtid.  Ved pakke tilsendt i posten tilkommer frakt på 99,- .

Handler du over 1500,- spanderer vi frakten :)


Velkommen til en hyggelig handel!