Salmakeriet

Flikkeids 

Salmakeri

Flikkeids Salmakeri er en liten familiedrevet hestebutikk. Ann Flikkeid startet det hele som salmaker, utdannet på Starum. For øyeblikket er salmakerarbeidet lagt litt på hyllen, og Salmakeriet er i hovedsak en butikk med hesteutstyr. Men Ann kan fortsatt ta i mot bestilling av noe arbeid og eventuelt småreparasjoner av lærutstyr. Tar dessverre ikke i mot saler for omstopp. Ta kontakt for mer informasjon.


Vi har et lite, men godt utvalg av utstyr til både hund, hest og rytter. Vi har og mulighet til å bestille inn varer, mot forhåndsbetaling, i fra www.hansbosport.se og www.dogman.no.

For bestilling av varer ut over varelageret vårt, ta kontakt med oss via kontaktskjemaet for mer informasjon og nærmere avtale om når neste varebestilling/-leveranse vil finne sted.


Varer kan hentes hos Ann på Årnes i Nes i Akershus eller vi kan sende bestillingen direkte til deg. Ved spesielt avtalt kan varer og hentes på Løten dersom det går en bil mellom Årnes og Løten i nærmeste framtid.  Ved pakke tilsendt i posten tilkommer frakt på 99,- .

Handler du over 1500,- spanderer vi frakten :)


Velkommen til en hyggelig handel!