Kjøps vilkår

Kjøps vilkår og frakt

BETALING

Du kan velge å betale på følgende måte:

Kort (debet og kredittkort av typen Visa eller MasterCard)

Vipps - merk med ordernummer i meldingen og vipps over totalbeløpet innkl. eventuell frakt

Vi sender dessverre ikke faktura


Samtlige priser er i norske kroner og inkluderer gjeldene moms, for anledning 25 %.

Ved kjøp av vare sendes det en bekreftelse på din bestilling pr mail - husk derfor å registrere din mail adresse ved bestilling. Orderen behandles fortløpende, og det sendes en bekreftelse på mail med sporingskode når pakken er sendt.


FRAKT - FASTPRIS 99 kr

Alle våre varer sendes med posten eller Bring, og er forsikret gjennom posten.

VIKTIG! Ved skade på varen i postgang, TA BILDE AV SKADEN PÅ EMBALAJSEN FØR DU ÅPNER PAKKEN, og bilde av skaden på varen som følge. Ta så kontakt med oss så vi kan reklamere saken. Send en beskrivelse av skaden med bildene du har tatt, så vi kan dokumentere dette ovenfor posten. For enklere håndtering anbefaler vi at du bruker "skademeldingen" som . Vi står for transportrisikoen fra oss. Ved eventuelle returer, står du for transportrisikoen.


Ved bestilling av varer over 1500,- spanderer vi frakten. For handel under dette påløper 99,- frakt. Vi sender ikke ordre for under 250,-. Dersom du velger å hente varen hos oss på Årnes, tilkommer selvfølgelig ingen frakt eller ekstra kostnader.


REKLAMASJON / BYTTE AV STØRRELSE

Vi tilbyr 14 dagers angrerett, og forholder oss til kjøpsloven

Trykk på knappen for å lese   


Trykk her for   


Dersom varen ikke passer i størrelse, kan du velge å bytte størrelse. Send oss en mail via digitale kontaktskjemaet om hva du returnerer, hvilken størrelse du mottok og hvilken du ønsker. Når du returnerer varen, legg med   

Ved prøving av varer som skal prøves på hesten, sørg for at hesten er helt ren før prøving. Ha et tynt dekken eller laken mellom hesten og dekkenet som skal prøve. Tenk på at hvis de returnerte produktene skal kunne anses som ubrukte må de være i vesentlig uforandret stand. Når brukte varer returneres, vil det bli foretatt en verdivurdering av varen, og du vil få tilbakebetalt kjøpesummen fratrukket

verdireduksjonen. Verdiforringelsen kan være helt opp til 100 % i det tilfellet varen ikke går å selge igjen.


Ved reklamasjon, ta bilder for å dokumentere feilen, og ta kontakt med oss vedrørende klagen.

Trykk her for 

Er det en fabrikasjonsfeil, får du selvfølgelig bytte varen i en som er inntakt, eller redusert pris tilsvart feilens omfang. Ta kontakt for takstering av feilen, eller bytte av vare

Hvis du kjente til feilen, eller den skyldes noe du har gjort, eller et uhell, må du ta regningen selv. Du kan eventuelt sjekke om du har en forsikring du kan benytte.


RETUR ADRESSE

Flikkeid's Salmakeri

v/Ann Flikkeid

Øvre Hagavei 191

2150 Årnes


PERSONVERN

Vi registrerer dine personalopplysninger i den hensikt å kunne levere varen til deg. Personopplysningene registreres hos Flikkeid's Salmakeri, og sendes ikke videre eller selges ikke på noen måte videre til en tredje part. .


AVTALE

Alle avtaler mellom kunde og Flikkeid's Salmakeri inngås på norsk.